Jobb, jobb, jobb

Hejsan svejsan!


Det har väl inte hänt så mycket den sista tiden förutom att man jobbar.. Jag och gubben har varit på skattemyndigheterna och krånglat lite, det är ju så¨att vi ska byta efternamn nu när man är gift..Men det står på papper att man är ogift. Det har inte kommit in i systemet än så vi får vänta en stund, det borde ha kommit in till veckan. Då äntligen kan man byta efternamn till Bergman...  Sen är det ju så att man får ta ett släktnamn inom 100 år, har det gått mer än 100 år en släkting hette namnet får man inte ta det och det har det gjort i september! känns lite bråttom med nu! :)

Ja, så var det snart slut på sommarjobbet också :( det ska bli tråkigt...jag trivs ju så himla bra på nattpatrullen..Har fyra dagar kvar till veckan sen är det bye bye....Men står på bemanningscentralen så man får hoppas man får hoppa in och jobba lite ändå...
Jag får återkomma när det händer lite mer och skriva om..

Tack och hej

Vattenmätare

Idag har jag och mannen varit jätteduktiga, det är så att det har varit en gubbe här som vill komma ner i källaren och kolla på vår vattenmätare, det är nån lag som säger att de ska kontrollera dessa överallt.
Men nu är det ju så att vattenmätaren finns i vårt tankrum, som har används som förråd i typ 100 år så det var väldigt MYCKET grejer där. Men vi tog tag i detta och började röja undan, hade ju inget val..
Vi åkte till soptippen några gånger och slängde nästan allt, det som var något att ha gav vi bort till en kompis som har en loppis... Det fyller en hel kärra, fy va skit man sparar på!
Nu kan gubben komma i alla fall och jag har blivit av med grejer, känns jättebra!

kram!

Bröllop

Hej igen..

Ja, då var man gift och fru... Snart fru Bergman..
Den 1 augusti var en helt underbar dag, allt blev perfekt...!
Jag började min dag på sköna rum kl 10.00 dör jag blev sminkad och fick en håruppsättning, så härligt att bli ompysslad för en gång skull.
Vid klockan ett var jag klar och det var dags att åka hem och se hur det gick för de andra som grejade för fullt. Min syster Linda som var tärna var helt övernervös och stressad så jag blev nervös! Hade inte varit det först men de kom så småningom..
Linda, Janne, best mannen pkte vid klockan två för att ta emot folk vid kyrkan... Jag och pappa var kvar hemma och jag satte på  mig klänningen, sen tog vi pappas merca cab till kyrkan. Solen sken och det var helt underbart. Halv tre började klockorna ringa och sen började musiken.. Barnen gick först, sen jag och min pappa som förde mej fram till Janne, sen kom Linda som var tärna...
När jag väl kom fram till Janne började mina ben att skaka...men det var ingen som såg... Allt gick så fort i kyrkan, jag grät i omgångar..ha haha...
När det väl var klart så åkte vi till Rackstads hembygdsgård där vi åt mat och tårta, senare öppnade baren och hej å hå va kul det blev!
Jannes bror som var best man var åxå bartender, och han var sååå duktig, vi kunde välja på 4 drinkar, Brudens favorit, Makens drink, Tärnans favorit och Best man special... Sen var det ju naturligtvis en massa öl att välja på...

Det var e helt underbar dag från början till slut!!

kraaam!

RSS 2.0