Grillat!

Hejsan hoppsan!

Idag har man varit ledig, gött med röd dag ibland! Har varit duktig och städat, diskat och tvättat. Gött och få det gjort innan helgen för då har jag inte tid för då ska man jobba och tjäna pengar, inte helt fel det heller ;)
Klockan 5 var vi bortbjudna på  mat till Susanna, Ted och Teo. Skulle ha lite kalas för Teo som har fyllt år, men vi fick grillad mat, god sallad och tsatsiki och hemgjorda potatisklyftor..mmmm va gott de va!! Efter maten gick jag, susanna, Teo och Angelina till lekparken och lekte...gött för barnen att få leka av sig innan de ska sova, och det gick fort...Angelina höll på att somna i bilen så henne fick jag bära in försiktigt, sen somnade hon på bröstet..mysigt...
Nu ska jag ut med hunden och sen blir det natti natti, ska iväg på studiebesök imorgon på akuten och ambulansen...spännande.

Tac

Brudklänning

Hejsan!
Ja, idag var jag och syster i Karlstad vi var och kollade på brudklänningar...Uh vad mycket fint det va. Jag provade tre stycken och hade svårt att bestämma mig men jag fann en som jag tyckte va fin som jag ska ha på min speciella dag! Kändes konstigt att stå där i brudklänning, det är ju inte varje dag man provar såna kläder! Kul var det!
Att hyra klänningen skulle gå på 3500:- och att köpa den gick på 5500:-, så det är dyrt att vara fin för en dag :)
Men pappa ska betala den och han tyckte väl att jag skulle hyra den så det blir nog så, han är ju snäll som hjälper till så jag får vara glad över det! vilket jag är!!
Ja, det är mycket att tänka på nu när man ska gifta sig och bli fru, ha ha ha...vad gammalt det lät, fru! ja, men så blir det...
Men mycket är redan klart och det är gott att det börjar falla på plats, frisör, klänning, kyrka o.s.v. 
Ja, det ska bli spännande detta.. börjar bli lite nervös redan fast det är en stund kvar....uh, vad nervös jag ska va den dagen när man går in i kyrkan och det verkligen händer!! Uh! Men roligt åxå!
Nej, nu börjar jag få huvudvärk efter denna dag full med beslutsångest!

Tack och  hej

Härlig söndag!

Hej hej

Idag har det varit en underbar dag, solen har varit framme hela dagen och jag har njutit! Synd bara att det har blåst så mycket som det har gjort, men det har ju varit bra för tvätten som jag hängde ut på förmiddan.
Vi har varit ute hela dagen idag, vi har lekt i sandlådan, åkt i rutchkanan, lekt med bollen jag köpte igår med "kittis" på (hello kitty). Sen kom Linda och Jacqueline, så barnen cyklade lite. Angelina är ju inte så bra på det än men hon tycker det är  kul ändå!
Pappa var här och fick bjuda på pizza och det var riktigt gott för jag var väääldigt hungrig!
Nu har Angelina somnat och det är inte dåligt, hon brukar inte somna så tidigt men hon var riktigt sliten idag efter all aktivitet.
Nej, nu ska jag ta något att äta och sen ska jag sätta på diskmaskin och sen blir det natti.

tack och hej

Vårruset

Tjoho!

Igår var det dags att vara med på vårruet för sörssta gången i mitt liv. Vi var fem tjejer som åkte iväg till Karlstad och skulle vara med och motionera. Det var väldigt mycket folk, tält med olika sponsorer och även kändisar, jodå det var det. Peter Siepen var ju nån slags " ledare" och höll i det hela och gick runt och intervjua folk. Sen såg en skymt av Jörgen Jönsson, Blossom Tainton naturligtvis, hon var så hurtig och alert. Rundan var på 5 km och jag tyckte det var jättejobbigt, men tanterna gick förbi som ingenting och jag höll på att dö, men det gick lite bättre sen när man kommit upp i tempo :)
När vi väl kom i mål var det dags för mat, och det var inte helt fel. Vi fick en tygpåse med cider, bröd, mjukost och lite annat gott att äta och det var så gott och mysigt!
Vi fick också en medalj, så den ka jag hänga upp på väggen och vara stolt över för det kanske bara blir en gång man gör detta ;)
Ja, det var allt för nu... Nu bär det iväg till skolan och göra prov i psykiatri!

tack och hej

Längesen

Hej hej

Nu är det längesen jag var inne oh skrev så nu är det dags igen! Vad har hänt sen sist, ja inte myccket men lite kanske :)
Jag, systeryster, gubben och barnen var på sunne mârtne på fredag. Det var ganska okej men vädret var detso sämre. Jag gubben och Angelina var på 80 års kalas också, Jannes farmor fyllde år så det var bara att åka dit med en blomkvast, gud vilken härlig tant!
Efter kalaset gick vi ner till tivolit så barnen kunde åka karuseller, och det var ju jätteroligt så de var nöjda! Jag var också nöjd efter dagen för jag fick köpa mig strumpor för Jannes pengar och det ska man ju alltid ha på mârten! Lite ballonger blev det och sen bar det iväg hem mot Arvika igen...
Dagen efter kom Jannes pappa och hans fru från Uppsala och hälsade på, det var trevligt. Tredje gången jag träffar svärfar på 6 år, låååång historia... Det var trevligt i alla fall, vi drack kaffe och åkte en tur och köpte glass på ingestrand...Gott och mysigt! Sen var det ju dags att gå på tivoli igen, fast i Arvika... Något nytt som har börjat, i alla fall så var vi där en tur oh farfar betalade karuseller så ANgelina kunda åka...igen....
Ja, sen på söndag firade jag och Janne 6 år...Trevligt var det :) och.....ja...det var väl det.
Ikväll blir det vårruset i Karlstad! Det ska bli kul, det blir första gången men förhoppningsvis inte sista...

Ha det bra så hörs vi snart igen!

Ännu en dag...

Hej hej

Ja, ännu en dag har gått och jag har legat och krälat i rabatterna.. Nu måste det väl ändå snart börja se någorlunda bra ut snart... Men så är det väl när man har trädgård, ett evighetsarbete!
Idag var vi på utvecklingssamtal på dagis, det var intressant... det går framåt för Angelina så jag är nöjd... Ja, och sen var det ju dessa rabatterna. Jag planterade en clematis bredvid den jag planterade i fjol så vi får se om det tar sig.. SÅg att liljekonvaljerna var på väg upp under all ogräs...ha ha ha..men nu är ogräset också borta.
Gubben har varit duktig idag och klippt gräsmattan och tagit trimmern, det blev såååå fint! Duktigt gubbe!
Sen är det ju denna j-la tvätten som aldrig tar slut!!! Vet inte hur många maskiner jag tvättar på en dag, men det är gött att få det gjort....
Har precis sett på Twilight, jag tror jag är kär....hi hi...söt pöjk med i filmen, han var speciell....bra var den i alla fall....
Nu blir det att gå upp och lägga Angelina efter hon har ätit upp sin clementin och slutat sjunga på tingeling...Så ja, vi hörs imorgon!

Tack och hej.

Söndag

Hej hej

Idag har det inte hänt så himla mycket. Naturligtvis har jag hängt en tvätt, det var väl inget ovanligt...ha ha ha. Sen har vi städat, och det kan jag säga att det var behövligt! Herregud va det såg ut, men nu är det fint...eller ja, bättre i alla fall.
Sen ockte jag och Linda och hämtade Jacqueline vid sulvikingen, hon har varit hos sin pappa under helgen.. Efter det så åkte vi och barnen till Karin och Hampus så barnen fick leka lite, det var trevligt, kaffe och kaka..mmm!
Efter att ha varit ute och lekt var det bara att lägga Angelina i badet och försöka få henne ren, hon ska ju till dagis imorgon och då kan man inte vara skitig. Vi ska på utvecklingssamtal klokan 9 imorgon på dagis, det ska bli spännande och ser hur det går för henne. Ska väl ta upp en del saker själv som jag inte tycker är så bra med tiderna hon är där, men det fixar sig nog.
Nu har jag suttit med de underbara räkningarna, lite försenat men jag har totalt glömt bort dem (eller förträngt?) men nu är det gjort, fy fasen vad mycket det gick på...uuhh...inte bra i dessa tider som är men men det fixar sig...
Nu får jag nog gå upp till min lilla familj, de ligger och myser framför tv:n uppe så jag får väl gå upp och mysa jag med..
Jag återkommer...jag lovar! hi hi

Tack och hej

Lördag

Hej svejs!

Nu var det dags igen och skriva... Idag har det inte hänt så mycket, jag och systeryster tog bilen och åkte en sväng... Skulle upp till Therese och hälsa på  men hon var inte hemma så vi åkte till Susanna och hälsa på... Där var de nyvakna, ha ha ha.....Men vi stannade och fick kaffe och chokladpudding, mmmm vad gött!
Susanna kommer nog en sväng sen för jag och Linda kom på att vi skulle spela Buzz, ett spel som jag fick när jag fyllde år...det är sååå kul tycker jag...
Nu har vi ätit tacos och nu är det dags att ta fram godispåsen och gotta sig....Ja, nu hade jag väl inte mer på hjärtat så vi hörs imorgon!

Tack och hej

1 Maj!

Hejsan!

Första Maj var helt fantastisk! vilket underbart väder.Dagen ägnade vi åt att tvätta flera maskiner med kläder,det var verkligen behövligt.... Sen tvättade jag faktiskt bilen, det var också behövligt för den var grön och ska vara svart, men den svarta färgen började komma fram och gud så fin den blev!
Sen satt vi i solen och mös, vi grillade korv och åt glass och jag solade så jag brände mig...inte kul! men idag ser det bättre ut än igår, då såg jag ut som en kräfta.. ville inte visa mig för nån! Ha ha ha..usch vad hemskt.... känner mig lite öm i skinnet idag...
Vi var i Magnor en tur sen på aftas kvällinga, jag och Linda lämnade Jacqueline till hennes pappa som bor där...
Sen blev det inte så mycket mer, vi dåg på humorgalan ochsen blev det natti natti...

Tack o hej

RSS 2.0