Trädgårdsarbete

Ja då har man varit lite duktig igen...Igår och idag har vi varit ute ochgrejat i trädgården. Janne gick medgräsklipparen och jag tog ett tag med trimmern. Linda gick med krattan så hon fick blåsor (som vanligt) så det var full fart. Barnen lekte med barnen i grannhuset, detär så roligt att de har barn att leka med.

Idag var det ett underbart väder. Jag och Angelina började dagen med att spel fotboll i solen,sen åt vi frukost på trappen och solen värmde så skönt! :) Äntligen sommar?
Ja, jag blev ju på humör att fortsätta greja i trädgården och så blev det...Rensade lite i rabatterna för det behövdes, sen satte jag ner lökar, påskliljor och pärlhyasint, fick fram några liljekonvalj också under all skit så nu blir det fint :)
Eftersom jag var på detta humör åkte jag, Linda och Angelina till granngården och köpte blommor, petunior, rossaoch vita, det räckte till två krukor...det blv fint, mn vil ha meeeer!! Slängde ut ( halva påsen) lite solrosfrö ocks lite överallt så vi får se vad som händer och om det tar sig.

Barnen har lekt ute heeeela dagen och det syntes, ialla fall på Angelina! Herregud, svart i hela ansiket!

Janne har legat hela dagen, allergichock! Kan nte va roligt det heller, tur att man inte lider av sånt..Har knappt sett han på hel dagen men menjag klarar mig ;)

Skulle ha varit iväg och dansat i uppvisningsgruppen på linedanccen idag men jag har hoppt av, hinner inte med allt...tänkte jag skulle va me på sommardanserna som börjar 26 maj.. Roligt att dansa även under sommaren!

Nej,, nu får det bli mys i ett nystädat hus...gött!!

Jag återkommer...

Present och pyssel

Ja då var det lördag och det är ett skitväder, det regnar! Jippi, sommaren är här! Gör mig ingenting att jag ska jobba hela sommaren!
I alla fall så har familjen varit nere på stan, på leksaksaffären. Angelina har blivit bjuden på piratkalas hos Teo, så då var vi nere och köpte present, och jag hoppas han blir nöjd! Tycker det är så svårt att köpa present till gossar, tur jag hade med gubben som visste vad små gossar vill ha, "stora och hårda paket" jaha, och det blev det! Med ljus och ljud...Kunde inte bli bättre tyckte gubben, kanske inte så roligt för föräldrarna me huvudsaken är att Teo blir nöjd! :)
Väl där inne var det ju inte  bara att köpa paket till Teo utan Agelina ville ju också ha leksaker, självklart fick hon det. Hon vill ha ett ¨skrin som var fullt med pysselsaker så nu har vi pyssla ihop, lägger upp lite bilder och visar vad vi har gjot! :) Nu blir det lite mat, den blir det soffan och en film...:)
Frågade Angelina vad gubbarna heter..." Det är mamma och pappa"..jaha sa jag...Då kom hon ju på.." vi måste göra barn också"...det blev så här...

 Så fina så!

Fredag!

Ja, då var det fredag igår och det var ju dags för fredagsmyyys igen!
Men innan det blev fredagsmys vr jag faktiskt lite duktig, jag var ledig och tänte jag skulle tvätta överdraget på soffan, den har varit väldigt äckligt väldigt länge! Angelina har haft både det ena och det andra på den så det var behövligt! Kan säga att det blev betydligt stor skillnad på soffan, den ser helt ny ut nu! :) kul kul!
Åkte tilll affären för att köpa lite mat, måste ju ha nåt gott när det är fredag. Blev nåt som jag har varitsugen på ganska länge...Bakad potatis! Gjorde en egen röra med räkor och ägg och lite smått och gott, det blev lyckad! Sen blev det att lägga sig i sängen och se på skräckfilm....Hände inte så mycket mer!

  

PINK

Ja, då var det torsdag. Jag har jobbat idag en kort tur från kl 16-21 på tapeten 2. Gött och få komma igång och jobba lite igen, har varit dåligt på sista tiden. Ska även jobba på lördag och sen på måndag...gött!!
Vad har hänt idag då? Inte mycket förutom att  jag har beställt biljetter till PINK!!!! Som spelar på ullevi 23 Juli!!! köpte en biljett till systeryster också och det blev hon glad för!! Ska bli sååååå kul och höra och se henne, hon är ju så braaa!!!! Hoppas bara att man inte jobbar just den dagen då, men annars får jag ta semester för detta kan jag ju inte missa! Insläppet börjar kl 17.00 och spelningen 18.30...förband= TAKIDA! Men herregud, det blir mycket ögongodis det!  Har ingen aning om var vi ska spendera natten men det är mindre viktigt, får väl bädds i bilen, inte noga bara man får se Takida och PINK!!

Missade ju sista linedancen idag eftersom jag vr tvungen att jobba men men så är det, nytta före nöje...men et hade ju varit kul att varit med sista gången för säsongen, men nån måste ju jobba och slita ;)


Ny vecka

Ja, då var det en ny vecka och fast att det bara är tisdag har jag ändå fått en delgjorttycker jag.
Igår måndag lämnade jag Angelna på dagis, sen var det dgas för morgonpromenaden som jag gick med Linda, Maria och Molly, det var skönt. Sen var jag inne på arbetsförmedlingen och skrev in mig på jobb och utvecklingsgarantin eftersom jag har slut på mina stämplingsdagar. Och för att överleva och få pengar till räkningar så måste jag ju gå med i detta, då får jag väl som aktivitetsstöd. Tror man ska ha praktik eller gå nån kurs bara för att ha något att göra, om det är så skulle jag kunna tänkamig att gå på en starta eget kurs. Har alltid velat gå en sån kurs så då kan jag ju ta tillfället i akt. Blir ju ite så länge jag behöver gå på detta för jag har ju jobb under sommaren så det är ju gott!
Efter att jag hade varit där var det dags att gå till bemaningencentralen och lämna in lönerapposten, det var inte mycket att lämna in men jag gjorde det i alla fall, blir väl en litenn peng i alla fall...:)
Jag och Linda var en sväng på hälsokompaniet och kollade hur det var där, Linda ska tillbaka idag och få en rundtur och få se vad man kan göra där för nåt kul.
Kl 12 hämtade jag Angelina på dagis, sen halv två hämtade jag och Angelina Jacqueline på skolan, Angelina sov i vagnen och Jacqueline slet med vagnen uppför backarna, men det gick bra och vi kom hem till slut.
Väl hemma var barnen ute och lekte en stund och jag fick en snabbvisit av min gudmor Isa som var på promenad, vi pratade en stund och sen gick hon vidare...
Åkte til affären och köpte mig en grillad kyckling till mig och barnen, Janne hade besök och hade inte tid att äta och tur var vl det för Jacqueline var s hungrig och åt upp nästan hela kycklingen! :)

Idag tisdag lmnade vi Jacqueline på skolan och skulle lämna Angelina på dagis, men hon blev hystersk och grät och skulle absolut inte gå på dagis idag för där var det tråkigt :( jaja, hon fick vara hemma med mg då.
Halv tio var det dags för utvecklingssamtal  ochs det gick bra, det går bra för Angelina så det känns bra.
Ikväll är det dags för linedance igen, halv 6 till halv 7, det är uppvisningsgruppen som ska träna, idag och imorgon, sen är det vanlig linedance på torsdag..oj ojoj! Vad hurtigt det blir denna vecka! gött de! :)
Det ska bli spännande och se hur det går idag på dansen, kanski inte går bra alls men vi får väl kämpa på och försöka....

Jag återkommer.....


RSS 2.0