Lås och panduro

Ja, idag var det verkligen kallt när jg gick upp..-7 grader, usch vintern!!

Fick lite problem med ytterdörren igår, kolven hade lås sig och vi blir inlåsta inne. Ooops! Vad gör vi nu då? Jo, Janne gick ut källarvägen och stod på yttersidan och försökte få det att fungera men det gjord det ju inte. Ringde till min kära far och han kom farandes med en hjälpande hand :) De krånglade och hll på och till slut gick dörren upp, det var bara att skruva ut hela innanmätet och köpa ny för det var helt utslitet.
Skulle iväg nertll stan idag och köpa nytt så jag går in till låssmeden och tittar men herregud vad dyrt! Över 600:- det tyckte jag var dyrt så jag och syster åkte till charlottenberg för att se om det kanske fanns på rusta eller ÖoB men det gjorde det ju inte. MEN vi passade ju naturligtvis på att gå in på panduro, för dit skulle jag velat gå såååå länge. Har ju fått för mig att jag ska gör egna julkort i år, men grejen är den att jag är så dålig på sånt men jag köpte med mig en del grejer så att jag skulle kunna prova i alla fall :)
Naturligtvis har jag redan gjort 4 stycken som jag ska lägga upp bilder på, hi hi hi. Jaja, det får duga till mina nära och kära! :)

Är barnvkt åt Jacqueline ikväll och hon och Angelina sitter och gör egna "julkort", det blir så fint så!





Så hr blev dem,ja jag kan juinte detta riktigt men ja får fortsätta och se omdet blir bättre :)

Mys och kalas

Idag har det varit en helt fantastiskt fin dag med solen som sken men det var lite kallt i luften.

Jag och syster skulle ta en sväng på stan och det gjorde vi, köpte ett par leggings i jeans för jag har inga byxor så jag var tvungen att köpa mig det, fann dem på Lindex förr 299:-, det fick duga :)
Gick in på M&B sen och köpte en tröja till byxorna för det måste man ju ha också, går ju inte att bara köpa byxor utan man måste ju ha nåt som matchar till ;) Det blev i alla fall en svart lite tjockare tröja, v-ringad, lite längre.200:- Jag blev nöjd! :)
Det var ju tur att jag fick tag i lite nya kläder för vi skulle iväg till Sunne på kalas, svägerska fyllde år så vi skulle dit och äta svärmors goda smörgåstårta mmm...gött! Naturligtvis blev det kaffe och bullar till efterrätt och det var ju inte helt fel...Sen var det dags för hemfärd.

På kvällen var vi bjudna till syster på tacos, det var så trevligt så. Fint dukat och jättegott! Har verkligen varit en mysdag med god mat :) Nu är det dags att gå och lägga sig för jag ska upp tidigt imorgon och jobba, 7-16... Lång dag, me det går allt bra :) sen tror jag att jag tar helgen ;)

Ha det så bra! Lägger upp lite bilder...


Jaqcueline hade gjort bordsplaceringar :)



Jacqueline ch Angelina som har klätt ut sig:) Fullt med läppstift! Det är ett måste!

Tisdag

Jaha då var de tisdag då och jghar varitoch obat på tapeten gr 2. Fick gå upp kvart i 6 imorse för jag började kl7, kan säga att det var inte så himla roligt när man jobbade till 22 igår, var såå himla trött. men det va inte så synd om mig för jag fick sluta kl 13.Tur man trivs att jobba där, då går det bra att få såna tider :)et var nog behövligt fö jag somnade direkt, var nog lten när man jobbat sen fredag :)
När jg låg på soffan höe jag att det kom nån och det var syster och hennes dotter som kom på besök, ja det var bara att sätta på kaffe och leka värdinna.
Fann gamla album som vi tittade i och dt var så roligt, man glömme ju så lätt men som tur är har man haft en mamma som alltid haft kameran med vart man än i världen vänt sig, fann kort från Bulgarien och det var ju längesen man såg dem korten :) Herregud, ja det var väl en 20 kilo sen, hi hi.

Tänkte att jag skulle ha bytt gardinr idag och få det lite höstmysigt  men jag kkom på att jag inte hade tvättat gardinerna än så det får jag vänta med, hann inte med det idag när jag fick folk. Vi åkte och fönstershoppade istället och gick in på solrosen och såg på blommor, mycket fint som man vill ha :)

    

     



Mimmis nya favoritplats. Sockerlådan :)

 Så gott ochligga här :)

Ja, det var allt för idag :)



Vill ha!

Vitt trähjärta        Vilka grejer! Sånt här vill jag har masor av! :)
Ljusstake

Ytterkruka Me like!

Väggtext Sån hä text skulle jag faktiskt kunna tänka mig ha på väggen i trappen upp när vi ska göra iordning där :)

Bordsklocka Ja, dessa grejer kan ju bli bra julklappar :) Uh vad fint.
Zinkkorg Detta var gulligt tycker jag, köpte en sån ros härmdagen men den var mer grå, mycket fin! :)
Träbokstäver LEV IDAG De här orden borde man ha på väggen och bli påmind av varje dag!
Matburk CAT FOODEn sån här skulle passa bra hemma hos mig :) Får önska mig i julklapp :)
Ytterkruka

 

Lite olika bilder...

Ja, nu var det ju längesen jag var hr och skrev igen då.

Vad har hänt sen sist? jo, var ska jag börja...
Jag börjar md Alma. Har varit och hmtat mig en liten vovvsing somheter Alma och fller snart 6 månader, hon är en blandning mellan tax, drever och borderterrier,, såå söt. Mammas lelle flecke.. Hittade henne på blocket, det var en familj  Trollhättan  som hade henne menvar tvugna att göra sig av med henne pga. allergi. Slängde på mig kläderna och hämtade henne :) Känns jättebra, saknaden efter Kasper är ju så stor så det va dags för en ny hund tyckte jag. Det går jättebra :)

 

Här försöker hon att komma i en korg, men hon är lite för stor. Sen ligger hon på pappas arm och sover :)


Har börjat gå i skogen också, det har ju aldrig varit nåt för mig men nu tycker jag det är jättehärligt! Jag och systeryster tog med hundarna så de fick springa lösa och leka och vi såg om vi fann något kul vi kunde använda till att pynta med. Har varit så sugen på att pyssla och greja men eftersom ekonomin inte tillåter att handla pynt får man gå ut i skogen och se om man hittar nåt kul :) Och de gjorde jag, gjorde mig en krans till ytterdörren och
ett ihopkok i min fina zinkkruka, så här blev den :)
 
Lägger upp lite bilder.

 Mitt kök



Gilla mitt gamla fönster som jag hade i källaren, köpte på loppis en gång för längesen, har ett till men vet inte riktigt vad jag ska göra med det :)

Måste visa en servis som jag köpte på loppis för 140 :- jag älskar den!!






Här har jag dukat upp på min "mormorsbyrå", mitt lilla café! :)

Tänk vad mycket man kan hitta i källare och göra nåt kul av, mycket av de som är med här har legat och skräpat i källaren, men det är kul att kunna använda det igen...:)

Måste lägga upp en sak till, jag var och jobbade en dag då min vän Mona kommer in med en stor låda, jag vill ha jag vill ha! Hon gick ut och hämtade en till och jag fick min sockerlåda som jag velat ha så länge, men den är stor så jag vet inte riktigt var jag ska ha den men det löser sig nog :)



Nu får det vara bra för idag, jag återkommer....:)


RSS 2.0