Julen

Ja då var julen över och jag tycker faktiskt att det ganska gött nu...
Julen har varit jättemysig med många klappar och god mat. Julen började med att vi kldde granen tre dagar före julafton, linda och jAcqueline var med och vi pyntade, bakade julgodis och gjorde klart allt vi skulle ha inför julen. Har jobbat en del under jul så det fanns ingen anna tid för detta utan det var ett måste, började på tapeten den 22 och var ledig julafton sen har jag jobbat i ett,, tapeten, nattpatrullen ocg akkva....roligt!

Julaftonen började med att vi åkte till min gudmor Isa och hennes gubbe och dotter, hela vår familj var där och fikade på förmiddagen och bytte klappar med varandra. Sen var det dags att åka hem och börja med maten, den åt vi och sen var det dags för julklappsutdelning. Blev lite annorlundda i år för Jacqueline skulla till sin pappa vid halv fem på eftermiddagen så vi var tvugna att vara klara med allt då, vi tog klapparna och sen blev det kalle anka. När hon hade åkt så gjorde vi oss i ordning för att åka till nästa ställe,, det var dags att åka till sunne, till svärmor och alla där. När vi kom dit blev det ännu mer julmat och ris a la malta...gött men det blev lite mycket för magen!! Är såååå trött på julmat, men det var gott! Vi bytte julklappar och sen var det dags för hemfärd, var hemma vid 9 på kvällen och vi var sååå slitna, köpte med en film på vgen hem och låg i soffan och såg på den, eller rättare sagt så halvsov jag på soffan...
Ja, sen har jag jobbat och ska ivg vid 4 igen och jobba men jag ska inte klaga...

Jag återkommer..

Lab,prover och gårdagen

Då lämnade man Angelina på dagis idag vid klockaln 9 och sen bar det iväg till lab, skulle ta fasteprover. Ska nämligen till diabetessköterskan på måndag och då ska de se hur proverna ligger till, är lite nervös faktiskt men hoppas de är bättre än de har varit. Tycker de borde vara det nu när jag har börjat promenera mycket och har ändrat medicinerna, jaja vi får se på måndag.
De ringde från bemanningscentralen nu och jag ska jobba på AKKVA i Arvika 14-21, har aldrig varit där men det blir nog bra. Roligt att prova på flera ställen, lättare att få lite mer jobb. Angelina får vara lnge på dagis idag då men det blir nog bara roligt...

Igår kom Linda och Jacqueline en sväng och vi skulle ut i snön och leka och åka pulka. Barnen åkte pilka och Keenai drog dem, och hej vad det gick! De hade så roligt och vi med för den delen, Keenai blev så sliten till slut att vi fick ge oss men barnen var nöjda och det var huvudsaken. Efter lekstunden gick vi in och hängde av oss de blöta kläderna och gjorde varm kakao..mmm.. det var inte helt fel after att ha varit ute i kylan. gott! Linda och Jacqueline åkte hem vid kvart över sju, och vi slängde oss i duschen och Angelina somnade som en stock i sängen..Hon var helt utsliten!

          

Nej nu ska jag göra mig iordning för jobbet, men jag återkommer! hej så länge.

Dolce Gabana Rose The One

Vill ha!!

Har doftat på denna parfym några gånger nu ochjag vill ha den!!!! Var inne på Kicks och där kostade den 799:- tyckte det var lite dyrt men jag har sett billigare...
Ska iväg och åka båt i Januari och jag ska seom jag får tag i den då lite billigare! mmm, god!


Dolce & Gabbana Rose The One perfume

Har ni inte doftat på denna underbara parfym så gör det! jag rekomenderar denna!

Vinter

Äntligen har det kommit snö! Var ju lite igår men det trodde jag aldrig skulle ligga kvar på marken men då kom det ännu mer! Jippi! Är som barnen och tycker det är jättekul, Angelina väntar på att åka skidor för det vet hon att man ska göra när det kommer snö, uh va go!
Tycker det är så härligt, blir lite ljusare och det blir inte lika deprimerande som det har varit och inte tala om julstämningen! Den ligger på topp just nu!

Ville bara få ur  mig lite av min glädje som fanns i mig när jag vaknade imorse! :)

Ha en bra dag!

Mobiltelefon

Ja, då var det måndag igen...Men det var lite roligare att vakna idag när snön låg på backen, äntligen lite julstämning!!

Var ju på stan igår en sväng, var på kappahl och köpte en bolero till Angelina som hon skulle ha på dagis idag..De skulle ha lite lussefirande...Och jodå, det blev en mobiltelefon te mig!!
Hade ju sett en på internet som skulle passamig bra såvi gick in på telia och skulle se om den fanns där, men inte då..Jag berättade vad den hette men såna hade de inte och enligt henne så skulle inte halebopkortet passa i denna telefon heller för den skulle bara vara låst till tre nätet... Hm, jaha tänkte jag det var inte bra... Kollade lite på andra telefoner och hon överöste mig med mobiler, den här är bra och den här är fin...Svin dyra! ja, jag vet inte riktigt sa jag, jag får tänka på det och komma tillbaka...

När vi kom hem läste gubben i ett reklamblad från expert, där fanns den här mobilen med som jag ville ha... Billig var den också 990:- men jag sa att den var ju låst till tre, han ringde ner och frågade men så var det ju inte! Den var inte låst till något nät utan det gick bra att ha halebop kort i den så janne åkte ner och köpte den till mig! En tidig julklapp...kul! Så här ser den ut, och jag tog en rosa så klart! =)


3:e advent

Oj oj oj vad tiden går fort...nu  är det ju faktiskt snart jul!
Angelina vaknade vid 8 idag och tyckte det var dags att gå upp men jag orkade få henne att se lite på tv men kl 9 var det dags, hon ville ha frukost och så fick det bli... Vi gick ner och satte på kaffe och åt frukodt och tände det tredje ljuset idag... Fasen nu är det inte inte lnge kvar. Tittade ut genom fönstret och fick även lite julstämning och det är väl på tiden, det var -4 grader och frost, alldeles vitt ute och solen sken (det gör den än) helt underbart!

Vi ska ta oss en tur till stan idag och se på ny mobiltelefon mig, den jag hade är trasig så jag har fått låna lindas gamla men nu är det dags att få en ny, av min kära man, han erbjöd sig igår att köpa en till mig i julklapp och visst det är väl helt ok :)
Men vilken djungel det är med dessa telefonerna, kollade lite på internet igår och herregud vad mycket det finns. Men jag vill ju inte ha enn sån där svär som man kan göra allt med, utan det rcker om det går att ringa och skicka sms och så...Börjar bli lite väl mycket på telefonerna idag...Jaja får se om det finns nån enkel mobil till mig...

Annars har jag haft väldigt ont i ryggen ett tag nu men får hoppas det går över för man orkar ju inte göra nånting när man har värk i ryggen, man blir så handikappad...! Har ju missat lite jobb på grund av detta, inte bra :(

Händer inget speciellt annars i mitt liv för tillfället, friskvården är avslutad för den här terminen och stavgången börjar igen i mars så  nu får man gå på egen hand, men det kommer nog gå bra. Får väl försöka hånga på nån kompis som ska ut och motionera.
 
Jaja, det var allt för denna gång...Hör nog av mig senare ikväll och berttar om jag fick tag i nån mobil.

Vinter?

Då var det tisdag igen då, uh vad veckorna går fort. Vad har hänt idag då? ja, dagen började med att klockan ringde kl 8.. Det var dags att stiga upp ur sänghalmen och få iväg Angelina till dagis. När vi gick upp såg jag att solen sken och det var -5 grader ute, det var härligt tycker jag...Precis som det ska vara på vintern, istllet för detta regn vi har haft. Det enda som fattas nu är snön men när kommer den? jag hoppas snart, Angelina säger att hon vill åka skidor och det blir ju svårt om det inte finns snö.

Pappa var här vid 12 och vi hämtade Angelina på dagis, då var hon trött och sliten, harinte varit på dagis på en vecka utan hon har varit hemma och haft mys med mig... Pappa hjälpte mig att åka till tippen med en massa sopsäckar, det är så att jag har en stor garderob på övervåningen som innehåller 10 mindre garderober som är fulla med grejer + att det ligger över hela golvet så jag arbetade mig in där igår och fick ihop 5 säckar på en liten liten bit av garderoben men det r en bit på väg, har gruvat mig så för denna garderob men nu har jag äntligen börjat.. Det är ju meningen då att jag ska ha en walking closet där någon gång när jag har kastat en massa skräp. Det skulle bli jättebra att hänga in jackor man inte använder och skor och kläder och allt möjligt! Ska bli gött den dagen jag blir klar med den!!!

Ja, sen har vi sovit en svng på soffan..var helt slut idag, vetinte varför men så var det. Vaknadew kl 16 och gubben kom hem. Kl 17 var det dags för stavgång, en timme med stavar, härligt! Men lite kyligare idag men det var bara gött, jag blir så varm och svettig när jag går med stavar... Trodde inte jag skulle orka iväg idag när jag var så trött men det är lika bra att pysa iväg, det är ju så gött efteråt!

Ringde från bemaningscentralen förut och jag fick 2 dagar till, på lördag ska jag jobba på nattpatrullen i stan, 12och 13 på nattpatrullen i G-skog..gött...glad för alla dagar som blir!


Ja, det var min dag idag..får väl se om det blir mer spännande imorgon! ha det gött !

Jag återkommer...

RSS 2.0