Möhippa

Hejsan svejsan...

Ja, då var den äntligen gjord! MÖHIPPAN! Denna har man gruvat sig för men jag överlevde! Det var sååå roligt!

Det började med att jag och syster gick på stan och kollade in lite vad som skulle behövas köpas till bröllopet, jag skulle ha servetter och lite olika... Vi gick på nordells och fikade och vi gick i godan ro.
Efter en stund när vi gick på torget ser jag att det kommer en bil jag känner igen med en massa ballonger på i bakrutan hade de även ett stort kort på mig och en skylt där det stod "´blivande fru" på, det var therese bil, en cheva 59, i denna bilen sitter en del av mina flickor. Anna, Susanna, Jenny, Eva, de hämtade oss och jag möttes av en iskall öl, då var klockan halv tolv.
Vi åkte några varv och lyssnade på musik, sen helt plötsligt fick jag på mig en ögonbindel, lite läskigt vad skulle hända!!
Men sååååå klart´så skulle se klä ut mig, jag blev som en gammal tant...ha ha ha. Leopardfärgade tights, bruna pumps, en svartr kjol, en blus med leopardmönster och tunna svarta armar med axelvadd, jag var såååå fin! kul!
Vi åkte ner till stadsparken och hade lite picknick med kex och ost och champagne, vi hade jättefina glas i plast, mitt var rosa och de andras var svarta... mysigt!!! Där fick vi sällskap av en alkobalko vars namn var "silverhingsten" men det är en annan historia...

Efter en stund åkte vi vidare på vår färd, och hamnade hos Susannas föräldrar, de var inte hemma. Där var det så fint dukat och vi blev serverade jättegod mat, jag blev så bortskämd!! De var så mysigt...
Efter maten var det naturligtvis dags för singstar!!! Åh gud vad roligt!! Jag skrek så hela jössefors blev döva, men det spelar ingen roll de är kul!
Vi drack och sjöng och drack lite mer och sen var det dags igen, då åkte vi till sunne ppå frykdalsdansen, där var det mycket folk... Inna´n vi åkte till sunne fick jag ett litet uppdrag och det var att jag skulle in på select och köpa kondomer, och pengarna räckte inte!! Pinsamt! Men susanna räddade mig ur den pinsamma situationen, snäll hon...

När vi väl kom till sunne så var det ju inte slut på äventyren utan då skulle vi gå bland alla folk och jag skulle samla 5 stycken tvättlappar från kalsonger, så det var ju bara att börja ragga småpöjker, men de var snälla och hjälpte mig så jag fick klippa lappar lite överallt, en blev så glad att han drog ner byxorna och visade hela härligheten, men det är åxå en annan historia... När detta väl var gjort skålade vi i våra fina champagneglas, sen blev det mat och sen började resan hemöver...
Var hemma vid kl 3 på möran och gud var sleten jag var...men kul var det! tack!

Vigselring

Hejsan hoppsan!

Ja, som Susanna har kommenterat så har det varit lite dåligt skivet om bröllopet de sista dagarna, men nu kan jag berätta!
Jag har varit och kollat på ringar lite överallt men det ha inte varit nån som har fallit mig i smaken... Då kom jag på att jag skulle ju kunna göra en själv, var iväg och hörde lite om det och om hur jag ville ha den och det gick bra.
Jag använder då mammas två ringar, förlovning- gift ringar. Jag lämnade in dem som då ska bli  min vigselring, det kändes bra att få med en del av mamma i det hela också... Ringarna har bara legat och inte blivit använda så då får jag användning av dem genom att göra min egen ring...
Hur ska då ringen se ut?
Jo, den ska vara i samma form som min förlovningsing, rundad, sen ska jag ha fem stenar, en lila i mitten och två vita på sidorna. Det blir nog bra tror jag.
Men inte nog med det så har jag varit och inhandlat andra grejer till bröllopet, men det är inte så roliga saker men jag var på ikea och köpte lakan som jag ska ha som dukar på borden, lite ljus, det måste man ju ha.
Sen har jag beställt servetter på casa lena, det blir nog också bra!
 Idag var jag och Linda i karlstad, jag var och köpte nya underkläder....Måste ju ha nya när man ska gifta sig! hi hi. Efter det var vi iväg och provade brudklänningen, igen. Provade med skor och underkläder som ska användas vid den stora dagen, klänningen passade fortfarande!! Phu, vilken tur..ha ha ha...ja,, man vet ju aldrig.. Det blev lite ändringar på den men inte så mycket...
Ja, då är det blommorna kvar...Har hört vad det kostar att beställa den sorten som jag vill ha och det får väl gå bra men jag hoppas bara min kära vän kan hjälpa mig annars vet jag inte hur det går! Hon ska nämligen hjälpa mig att binda min bukett.
Sen är det ju tåtan kvar!! Och ja, jag vet hur den ska se ut men det säger jag inte...hi hi hi.. Ska prata med kocken imorgon som ska göra den, ska bli kul!!!

Allt börjar lösa sig tycker jag och jag bockar av allt eftersom!
Nu tror jaginte jag har glömt nåt, men annars återkommer jag! Eller det gör jag ju i alla fall...

Ha det bra! kraaam!

Sommarjobb

Hejsan.
Nu var det längesen jag skev igen, nu får jag skärpa mig...
Vi har äntligen tagit examen och nu är man undersköterska! äntligen! Gött, men det har gått så fort, och kul ha det varit. På examensdagen fick vi smörgåstårta och cider och det var fint dukat. Jag lånade pappas merca cab och körde med budarna på stan i det fina vädret, härligt var det!
Nu har man börjat jobba, jag är på nattpatrullen och trivs så himla bra... Var i charlottenberg idag och pratade med ehetschefen där om jobb och jag ska dit imöra och på onsdag på intro för att se hhur de jobbar där, ska få hoppa in lite extra under sommaren när det behövs och sen eventuellt få jobba lite till hösten, bra att vara med överallt och jobba :) Ska bli kul, lite nervös faktiskt. Jag börjar halv 8 på möran och det är ju inte jag van ha ha ha...nattuggla, men det går nog bra..ha ha ha. Ska väl även till Åmotfors och gå en dag där också så jag kan hoppa in där och jobba också, det är ju bra.. Man får ta allt jobb man får, måste ju tänka på ekonomin...
Annars har det inte hänt så mycket, har legat i poolen och plaskat lite när det var fint väder och det var inte helt fel måste jag säga...
Nu ska jag slänga mig i duschen och göra klart för imorgon... Vi hörs!

Tack och hej

RSS 2.0