Lite olika bilder..


Bilder?

hejsan hoppsan

Sitter och ska lägga in bilder på bloggen men jag har inte hittat kabeln till kameran som jag måste ha för att överföra bilderna, ska leta lite till så ska de komma bilder... Men nu ska jag hämta Angelina på dagis...
hej så länge!

Renovering

Hejsan svejsan

Ja, då var det dags att börja renovera igen....
Det var ju inte längesen vi bytte kök eller ja, förra året men ändå. Nu har jag börat i hallen (en av dem). Jag är så trött på dessa gamla tapeter som varit i många år nu, måste få sätta min egen prägel på huset känner jag..allt är ju kvar som det var när mamma bodde här och nu är det dags att ta tag i det hela.

Jag hade egentligen tänkt ha en grön färg i hallen för det ska tydligen vara välkomnande men jag ångrade mig i sista minuten och bestämde mig för beig, lätt färg och lätt att inreda med. Det fick bli så.
Trodde ju att detta skulle ju gå så lättvindigt och snabbt, men när vi började tapetsera såg vi att detta blir inge bra utan vi måste få upp gipsskivor på väggarna...så det blev så, nu håller de på att spacklar igen skruvhålen och imöra blir det slipning och damm överallt, sen tapeter! Jippi!
Det blir bra med tapeterna, en vägg är klar!

Sen kommer ju det roligt, att inreda...MÅSTE på ikea och handla in lite grejer så jag får det som jag vill!!
jaja, det var allt för idag!

kraaam!

RSS 2.0