Sommar

Jaha då känns det som om denna sommaren har gått och hösten närmar sig, men hoppa inte att det är det! Vi har ju augusti kvar och då får vi hoppas på fiiiint och soligt!!
I alla fall så har jag haft en jättebra sommar. Ett bra sommarjobb som jag trivs sååå bra på och trots att man jobbat hela sommaren så hr jag haft det jätteroligt. Först var jag i Göteborg liseberg  och hörde på pink, skitbra. Sen var jag på kolsnäs i sunne och såg på Brolle(,äntligen) helt magiskt! Sist men inte minst så var jag på hanmfesten och såg på The Baseballs, underbart! Uh vad bra dem var!! :) Har hatft en så rolig sommar, mycket party och mycket skratt.
Nu är det sista veckan på jobbet och jag är dålig i mgen, typiskt! Får vara hemma några dagar men jag jobbar lördag och söndag sen är det slut :( lite tråkigt men det är bara att fortsätta att stå med på bemaningen och hoppas på det bästa.
Vad har hänt mer då? Jo Angelina har vari på tomteland med moffa Gun och Jacqueline, det hade tydligen varit sååå roligt hon var nöjd kan jag säga :)

Min kära far har förlovat  sig! Grattis! Var bjudna på räkor och tullbehör, trevligt!

Jag har beställt en iPhone, fick reda på att det ska ta 4-6 veckor innan jag får denn saken åxå...jobbigt! Jag vill ha den nu! Får nog börja läsa lite om dett för jag är nog den mest otekniska peron som finns och ska nu ha denna, ja, vi får se hur det går :)

Ja, det var allt för idag.. Får inte missa Det okända! Nya avsnitt idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0