Vinter

Ja,då var det väl dags att skriva av sig lite då. Vad har hänt i mitt liv den senaste perioden? ja, inte mycket kanske men jag behöver nog få ur mej det ändå.

I november var jag iväg till karlstad till min hudläkare, han skulle få ta sig en titt på min psoriasis och se om det fanns något att göra åt den. Är så trött på den evig klådan och de stygga röda märkena som jag har haft hela livet, tyckte det var dags för en förändring,att slippa skiten vore ju så skönt!
Han sa vi skulle börja med cellgifter och det gjorde jag. Låter ju värre än vad det är. Man äter en liten dos cellgifter för att få cellerna som bygger huden att lugna ner sig, eftersom de bygger hud för fort. Jag äter 6 tabletter varje söndag och resten av veckan äter jag Folacin, ett vitamin som skygga levern så inte den tar stryk av cellgifterna.
Måste säga att idag,några veckor efter jag har börjat med detta såär jag superbra! Har nästan ingenting kvar! och jag är sååå nöjd :) Kan inte bli lyckligare. Skönt att slippa alla blickar på en när man går i kortärmat och så.

1december började jag på ett vikariat på tapeten 2, där jag har gåttnu i ett år framoch tillbaka. Vikariatet sträcker sig till den 10, fick en dag till...hi hi.Men sen är det nog klart med det och man får börja på BC igen,suck..vill ju vara kvar! Jag trivs som fisken i vattnet :)  Kan ju alltid hoppas att man får fortsätta :)

Julen var bra men stressig,, jobbade innann julafton och efter julafton såjag var väldigt sliten när den 24:e väl kom. Men det gick bra, vi slapp att åka till Sunne denna gången som vi alltid gör annars. Hade inte orkat med det för på morgonen åker vi till min gudmor på fika, sen hem och äter lunch, sen skulle vi till pappa en sväng och öppna julklappar så de ifrån Sunne fick komma till oss för att vi skulle hinna med.Det blev sååå bra :)
Fick lite panik dagen innan julafton, blir alltid så, förstår inte,den dagen relaterarjag till mamma... det är så jobbigt när vi står och ska pynta granen, det är som hon är med och ska hänga i pyntet...kommer nog aldrig över det här. Just julen är jobbigast för jag vet vad julen betydde för henne.. Men man får hålla skenet uppe för barnen för de tycker det är så roligt! Och de blev nog nöjda med julklapparna, det blev många från alla håll och kanter :)

Jobbade  nyår till nio på kvällen,,men när jag kom hem var det fint dukat på bordet och god mat stod på spisen och väntade på mig :) Linda och Jacqueline kom också och vi åt mat och myste riktigt, vi åkte aldrig ner till stan på 100 års jubileumet utan gick upp på "kula" och såg alla fyrverkeri, det var så fint!

Börjar mitt nya liv (igen). Måste få ordning på diabetesen, låg tydligen inget bra i långtidssockret men nu ska jg skärpa mig, har lagt om min frukost tilll att börja med, slutat med smörgås.Måste komma bort från drickan, har köpt kolsyrat vatten istället för jag kan bli sugen på kolsyra på nåt vis. Hoppas det går br denna gång, ska prata med min doktor om en gastric by pass, de har gått ner till 30 i BMI så då borde jag ju få det denna gång. Ja, får ta tag i detta nu.

Längtar till helgen då min bästa Maria Johansson kommer,, vi ska gå på Lasse Stefanz! ska blli så kul, systeryster ska med och sen får vi väl se om nån mer hänger på :)

Nu ska jag ge prinsessan frukost...ha det gött! kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0