Sommar

Jaha då känns det som om denna sommaren har gått och hösten närmar sig, men hoppa inte att det är det! Vi har ju augusti kvar och då får vi hoppas på fiiiint och soligt!!
I alla fall så har jag haft en jättebra sommar. Ett bra sommarjobb som jag trivs sååå bra på och trots att man jobbat hela sommaren så hr jag haft det jätteroligt. Först var jag i Göteborg liseberg  och hörde på pink, skitbra. Sen var jag på kolsnäs i sunne och såg på Brolle(,äntligen) helt magiskt! Sist men inte minst så var jag på hanmfesten och såg på The Baseballs, underbart! Uh vad bra dem var!! :) Har hatft en så rolig sommar, mycket party och mycket skratt.
Nu är det sista veckan på jobbet och jag är dålig i mgen, typiskt! Får vara hemma några dagar men jag jobbar lördag och söndag sen är det slut :( lite tråkigt men det är bara att fortsätta att stå med på bemaningen och hoppas på det bästa.
Vad har hänt mer då? Jo Angelina har vari på tomteland med moffa Gun och Jacqueline, det hade tydligen varit sååå roligt hon var nöjd kan jag säga :)

Min kära far har förlovat  sig! Grattis! Var bjudna på räkor och tullbehör, trevligt!

Jag har beställt en iPhone, fick reda på att det ska ta 4-6 veckor innan jag får denn saken åxå...jobbigt! Jag vill ha den nu! Får nog börja läsa lite om dett för jag är nog den mest otekniska peron som finns och ska nu ha denna, ja, vi får se hur det går :)

Ja, det var allt för idag.. Får inte missa Det okända! Nya avsnitt idag!

Göteborg och p!nk

Då var man här igen och det var på tiden ellr hur
Tänkte jag skulle skriva om min minisemester som var från den 23 till 25 juli.

Började fredagen med en tur ner till Göteborg och Stora Badhusgatan där vi skulle checka in på Comfort hotell kl15.00..Jättefint hotell med badkar till och med! När vi hade gjort iording på rumetvar det dags för dagens höjdpunkt, PINK conserten! Det var bara att traska till Ullevi där det skulle ske, vi mötte Anna oh company utanför i ett öltält och skålade för dennaunderbara dag...Underbart väder med sol och blå himmel :)
De började spel kvart över 6..Butch Walker sen var det dags för Good Charlotte, sen var det ju TAKIDA, helt uderbart bra! Sjöng perfekt liv...Sen, äntligen vid halv tio kom hon, P!NK! Fy f*n vad bra! Vilken show och vilken underhållare! Har aldrig varit med om maken!! Så j*vla bra! Kan inte beskriva med ord... lägger in några bilder..

   

Det var fredaen det, lördagen var det dags att umgås med familjen och vad passar väl bättre än Liseberg! Och ja åkte faktiskt karusell, jodå, bergochdal banan!! För första och SISTA gången i mitt liv! Fy va hemskt!
Angelina blev nöjd av att åka kaffekopparna med mamma och kninresan med pappa och nturligtvis fick hon en ansiktsmålning, så här fin blev den

Jadå, och efter många om och men så vann jag på chokladhjulet, oj oj oj vad stolt ja blev! KEXCHOKLAD!
Sen blev de ju lite shopping så klart, alltid lika roligt!

Återkommer...

RSS 2.0